Телефонът за консултация с адвокат е 0876 416 911. Можете да се свържете с нас за консултация всеки работен ден между 9:30 и 18:00ч.

Не отговаряме на запитвания, които са извън сферите ни на дейност!

Задължително оставете валиден телефон и имейл, на които можем да се свържем с Вас за уточняващи въпроси и отговор на запитването Ви. Ако се намирате в чужбина, тогава задължително оставете чуждестранния си телефонен номер.

Не отговаряме на запитвания съдържащи невалиден телефонен номер или имейл.

консултация с адвокатВ случай, че сте изпратили запитването си извън рамките на нормалното работно време, ще се свържем с Вас най-късно до 11:00 ч. сутринта на следващия работен ден.

Кратки насоки за ефективна консултация с адвокат.

Постарайте се да опишете точно фактите и въпроса или казуса, пред който сте изправени. След предварителнен правен анализ от наша страна, ще имате възможност да обсъдите допълнителни детайли с някой от нашите адвокати.

Желателно е да задавате въпроси обвързани с конкретни факти и обстоятелства, а не такива с чисто хипотетичен характер, освен ако последните не се налагат от спецификата на ситуацията.

За да сме Ви максимално полезни, при самата консултация с адвокат, е препоръчително да структурирате запитването си по следния начин:

  • Кратко и ясно изложение на фактите и обстоятелствата, доколкото са Ви известни.
  • Въпроси, които те пораждат според Вас.

В случай че не можете да зададете конкретен въпрос или да изложите фактите в тяхната цялост, просто опишете, това което Ви притеснява или казуса, с който сте се сблъскали. Впоследствие ние ще изясним кръга от правни въпроси, на които следва да се отговори.

Ако конкретната консултация с адвокат е обвързана с документи, изискващи анализ, можете да изпратите запитването си директно на нашия имейл contact@radevlaw.com като прикачите съответстващите според Вас документи и оставите Вашето име и телефонен номер. В този случай наш адвокат ще се свърже с Вас с оферта за платена консултация, свързана с преглед на документи. След като бъдат разгледани от адвокат, ще Ви информираме за правните последствия, които се пораждат и как да процедирате по нататък.

Ако считате, че казуса или въпросите Ви са комплексни, винаги можете да се свържете с нас директно по телефона за консултация с адвокат.

Всяка консултация с адвокат инициирана чрез по-горната електронна форма за запитвания се дава на основание чл. 24, ал. 1, т. 1, вр. чл. 38, ал. 1 от ЗА.