безплатна правна консултация с адвокатБезплатна правна консултация се предлага и от двата офиса на адвокатска кантора “РАДЕВ И КО” в София и Русе. Безплатните правни консултации се предлагат съгласно чл. 24, ал. 1, т. 1, вр. чл. 38, ал. 1 от Закона за адвокатурата.

За целите на безплатната правна консултация можете да използвате различни средства за осъществяване на връзка с някой от нашите адвокати.

Попълване на форма за безплатна правна консултация с адвокат

В случай че, желаете да ни запознаете в писмен вид с Вашия случай, казус или област на правото, в която се нуждаете от съвет, тогава използвайте формата за запитвания. Ще получите обратна връзка от нас до два часа.

Консултация с адвокат

Използвайте Скайп, за да получите безплатна правна консултация от наш адвокат сега!

След като кликнете върху Скайп бутона, браузърът Ви ще отвори подпрозорец, в който изберете опцията “Стартиране на Скайп”, за да ни позвъните директно.

Skype | Адвокат онлайн
Връзка с наш офис
Ако предпочитате непосредственото общуване, свържете сe с нас по телефона, за да обсъдите въпроса, който Ви интересува и да уговорите евентуална среща с наш адвокат. В случай че сме ангажирани, ще Ви върнем обаждане при първа възможност.
Връзка с наш офис