Адвокатска кантора “РАДЕВ И КО” — цели и задачи

Адвокатска кантора “РАДЕВ И КО” е създадена през пролетта на 2012 година от адвокат Живко Радев. Дейността на адвокатската кантора е съсредоточена в предоставянето на цялостно правно обслужване на български и чуждестранни търговски дружества.

Практиката ни обхваща всички правни аспекти от създаването и премежденията, през които преминава един бизнес по пътя си на утвърждаване и завладяване на нови пазари.

Нашата задача е, преди всичко останало, да вникнем в обективните измерения на Вашия бизнес — продуктите и услугите, които предоставяте; взаимоотношенията Ви с клиенти, доставчици и партньори; и най-важното Вашите стратегически търговски цели. Въпрос на време е след това с инструментите на правото да защитим, утвърдим и разширим тези търговски цели.

Адвокатска кантора “РАДЕВ И КО” е съосновател на IABLF.ORG

адвокатска кантораОрганизацията е сдружение на адвокатски кантори от целия свят обединени от целта да предоставят първокласно правно обслужване в областта на бизнес правото.

Една от основните цели на IABLF e да способства за разширяване на пазарите на клиентите на всяка една адвокатска кантора членка на организацията. За целта канторите членки свързват клиентите си, за да им дадат възможност бързо и лесно да изградят бизнес контакти с потенциални партньори в други държави.

 

адвокатска кантораОфициалното откриване на IABLF в Лондон, на 28 ноември 2014г., утвърди именно традицията business-to-business, като представи нови пазарни възможности на клиентите ни простиращи се от Коста Рика, преминаващи през Англия, България и Румъния, и достигащи до Израел и Дубай.

Отличителна черта на организацията ни е поставянето на отношенията адвокат-клиент на индивидуално ниво съобразено изцяло със специфичните цели и потребности на нашите клиенти.

Усилията на адвокатска кантора “РАДЕВ И КО” са именно в изграждането на доверие и приятелско отношение с клиентите, което е изцяло в разбиранията и начина на работа на нашите адвокати.